ТППЕ Струмица, Денот на пожарникарството го одбележа со чистење и средување на трим патеката до Св.Илија (фото)

Струмичките пожарникари, 20 ти мај Денот на пожарникарството во земјава го одбележаа со акција за чистење и средување на трим патеката од Ловниот дом до манастирот Св. Илија. Тие денеска…

Continue Reading ТППЕ Струмица, Денот на пожарникарството го одбележа со чистење и средување на трим патеката до Св.Илија (фото)