Депонија никна на коритото на Црн Дрим

Пластични шишиња, гајби,троседи, стари алишта и што ли уште не го загадуваат коритото на реката Црни Дрим на влезот во Струга. Големи колични на отпад на самиот брег на реката…

Continue Reading Депонија никна на коритото на Црн Дрим