Човековото постоење и неговото мешање во природата доведува до ланец на уништување

Човековото постоење и неговото мешање во природата доведува до ланец на уништување .Локација кејот на река Вардар пред и после човековиот третман .

Continue Reading Човековото постоење и неговото мешање во природата доведува до ланец на уништување

(ФОТО) „Езеро Младост“ сардисано од несовесни граѓани

Стара шоља од тоалет заврши изминатиот викенд во контејнер на брегот на Езеро Младост. Ја фрлиле несовесни граѓани на една страна од контејнерот затрупан со смет и поставен на самиот…

Continue Reading (ФОТО) „Езеро Младост“ сардисано од несовесни граѓани

Запрепастувачки фотографии од брегот на Охридско Езеро

Денеска на социјалната мрежа Фејсбук беа објавени запрепастувачки фотографии од плажите близу Љубаништа и Св. Наум каде изминативе денови поради бурното време и ветерот брановите го исфрлија отпадокот од езерото.…

Continue Reading Запрепастувачки фотографии од брегот на Охридско Езеро