Ливадите и реките лани сме ги наполниле со 300.000 тони ѓубре

Секоја година извештаите на ДЗС покажуваат дека една третина од ѓубрето не завршува на депонија туку се расфрлува низ природата, а надлежните откако 12 години не успеја да воведат регионални…

Continue Reading Ливадите и реките лани сме ги наполниле со 300.000 тони ѓубре