Човековото постоење и неговото мешање во природата доведува до ланец на уништување

Човековото постоење и неговото мешање во природата доведува до ланец на уништување

Човековото постоење и неговото мешање во природата доведува до ланец на уништување .Локација кејот на река Вардар пред и после човековиот третман .

Leave a Reply