Жална слика во скопската општина Ѓорче Петров

Жална слика во скопската општина Ѓорче Петров


Жална слика во скопската општина Ѓорче Петров. Имено кај старата орманса сепарација на реката Лепенец кај село Орман илјадници пластични шишиња се декор на течението на реката Лепенец.

Додека надлежните молчат лоалните жители апелираат до собирачите на шишиња да појдат до оваа локација каде има пластични шишиња во изобилие.

Leave a Reply