Директорот на „Комунална хигиена“ работеше заедно со работниците на терен

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје Абдусамед Шабани денеска беше на терен заедно со своите вработени, возачи, метачи и работници кои собираат отпад и ја одржуваат хигиената во главниот град. Ова,…

Continue Reading Директорот на „Комунална хигиена“ работеше заедно со работниците на терен
ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СОБИРА САМО ДО 16 ЧАСОТ, ОД КУЌИТЕ ЕДНАШ НЕДЕЛНО, ОТИ КОМУНАЛЦИТЕ НЕМААТ ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС
Ѓубреџии

ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СОБИРА САМО ДО 16 ЧАСОТ, ОД КУЌИТЕ ЕДНАШ НЕДЕЛНО, ОТИ КОМУНАЛЦИТЕ НЕМААТ ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ ѓубрето од контејнерите низ Скопје ќе го собираат до 16 часот. Претпријатието нема дозвола од Министерството за информатичко општество и администрација да работи за време…

Continue Reading ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СОБИРА САМО ДО 16 ЧАСОТ, ОД КУЌИТЕ ЕДНАШ НЕДЕЛНО, ОТИ КОМУНАЛЦИТЕ НЕМААТ ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС

Депонија никна на коритото на Црн Дрим

Пластични шишиња, гајби,троседи, стари алишта и што ли уште не го загадуваат коритото на реката Црни Дрим на влезот во Струга. Големи колични на отпад на самиот брег на реката…

Continue Reading Депонија никна на коритото на Црн Дрим