Да ја зачуваме природата и животната средина.

Бидете !

НИЕ СМЕ ПРИЧИНАТА ПОРАДИ КОЈА ОВИЕ БРОЈКИ СЕ МЕНУВААТ ВО ПОЗИТИВНА НАСОКА СЕКОЈ ДЕН!

0
собрани ќеси
0
акции
0
тони ѓубре во Македонија

ШТО Е

Ние сме граѓанска еко иницијатива која се залага за чиста околина.  Со акции насекаде во државата пробуваме да направиме разлика. Можеш и ти да помогнеш. Биди дел од нас. #НеБидиЃубре

Не биди ѓубре

Сега можеш да си нарачаш дуксер или маичка по твој избор

Маици

Дуксери

Еден ден во дружба со Не биди ѓубре

Како изгледаат акциите на Не биди ѓубре

0
Членови за почиста иднина

Корисни линкови